فرزندان شما از سن 5 سالگی تا 12 سالگی در مدرسه درس می خوانند تا مدرک دیپلم خود را دریافت کنند.


در کشور کانادا دو زبان انگلیسی و فرانسوی مرسوم است و شما می توانید بر اساس برنامه ریزی های خود، فرزندتان را در  مدارس انگلیسی زبان یا مدارس فرانسوی زبان ثبت نام کنید.

شما برای تحصیل فرزندتان در مدارس روزانه باید سالانه هزینه ای معادل 14 تا 16 هزار دلار کانادا را پرداخت کنید. لازم به ذکر است که تحصیل در دوره های شبانه هزینه سالانه ای معادل 30 تا 50 هزار دلار کانادا دارد که شاید از نظر اقتصاده مورد رضایت خانواده ها نباشد. مجموعه ما این افتخار را دارد که با تمامی مدارس معتبر کانادا همکاری داشته و هر ساله تعداد زیادی دانش آموز از سراسر دنیا را در این مدارس ثبت نام می کند.

ویزای دانش آموزی به نوعی از ویزا تحصیلی‌ در مقطع دبستان و دبیرستان گفته میشود که دانش آموزان برای تحصیل در کانادا قبل از دیپلم به کانادا میروند و پس از اخذ دیپلم کانادائی با سهولت بیشتری قادر هستند به دانشگاه کانادا راه بیابند.

وضعیت والدین:

سوالی که مطرح است اینکه همراهان (والدین) به چورت می توانند اقدام به اخذ اقامت کنند؟
مجموعه دِوَک از دو طریق TRV (temporary resident visa) یا OWP(open work permit) برای شما اقدام می کند.
شما به عنوان مادر یا پدر فرزند خود می توانید با مشاوره وکلای ما ویزای همراه دریافت کرده و در کنار فرزند خود زندگی کنید. لازم به ذکر است وکلای ما برنامه اقامتی شما را به گونه ترتیب خواهند داد که شما اجازه کار نیز داشته باشید.

 

فرزند شما در مدارس کانادا چه درس هایی می خواند:

دروسی که فرزندان شما باید بخوانند به دو قسمت تقسیم بندی می شوند:
دروس اجباری زبان، ریاضی، علوم، کامپیوتر و هنر
دروس اختیاری زبان های خارجی، تاریخ و جغرافی، شیمی و زیست و فیزیک، بیزینس، برنامه نویسی کامپیوتر، آشپزی و مکانیک خوردو و نساجی
برای اطلاعات بیشتر می توانید با راه های ارتباطی زیر در ارتباط باشید

kamranabdicse@gmail.comاقامت دانش آموزی کانادا