ویزای مولتی کانادا

مجموعه دِوَک قصد دارد تا در این مقاله شما را با ویزای مولتیپل کانادا آشنا کند. لطفا متن زیر را با دقت بخواند و در صورت بروز هر گونه سوال یا ابهام با شماره های ارتباطی شرکت تماس حاصل فرمایید.

 

آگاهی ابتدایی:

برای سفر به کانادا به نکات زیر توجه کنید:

علاوه بر این که از نظر سلامتی بدون مشکل می باشید، حتما کلیه مدارک شناسایی مثل شناسنامه و کارت ملی و گذرنامه همراه تان باشد.

یکی از نکاتی که برای کارشناسان و آفسیر های کانادا مهم است هدف شما از سفر می باشد.
اولین موضوعی که دارای اهمیت فراوان می باشد، مدارک و وابستگی های شغلی شماست. اگر این دیدگاه به وجود بیاید که شما قصد برگشت را ندارید درخواست شما برای ویزای توریستی رد خواهد شد. برای همین امر است که نیاز می باشد مدارک شغلی معتبری را ارائه دهید مثل جواز کسب یا اطلاعات ثبتی شرکت یا مدارک اشتغال به کار و بیمه.

مورد بعدی که مورد توجه کارشناسان و آفیسر سفارت قرار می گیرد، وابستگی های مالی و ملکی شماست. اینکه شما به اندازه کافی تمکن مالی دارید (در این باره می توانید از مشاوران دِوَک مشاوره بگیرید). یادتان بماند که داشتن سند ملکی کمک شایانی به پروسه دریافت ویزای شما خواهد کرد. به هر دلیل اگر آفسیر در خصوص میزان تمکن مالی و توانایی پرداخت هزینه های سفر متقاعد نشود درخواست شما را رد می کند.

 

در ضمن بهتر است که بدانید:
ویزای مولتی کانادا 10 ساله می باشد اما بدلیل اعتبار 5 ساله پاسپورت ایرانی ها در ایران به ویزای 5 ساله معروف است اما فراموش نکنید که این نوع ویزا تا زمان انقضای پاسپورت شما اعتبار دارد و این نوع ویزا چند بار ورود می باشد. به این معنا که شما در زمان طول 5 ساله اعتبار پاسپورت خود می تواند به تعداد دفعات وارد خاک کانادا شوید و هر بار تا 6 ماه بمانید. یادتان باشد که بعد از 6 ماه حضور در کانادا باید خروج داشته باشید. در صورتی که پاسپورت شما منقضی شود برای ورود مجدد به کشور کانادا نیاز به اخذ ویزای جدید دارید.

 

 

کانادا کجاست و چطور اداره می شود؟

کشور کانادا کشوری در شمال قاره ی امریکا با شعار از این کران تا آن کران می باشد که از ده استان و سه قلمرو تشکیل شده است. ایالت های مختلفی چون ساسکاچوان آلبرتا بریتیش کلمبیا نوناووت کبک انتراریو و … را شامل می شود. این کشور دومین کشور پهناور جهان از نظر مجموع مساحت است و بلند ترین مرز زمینی جهان را با امریکا داراست. جالب است بدانید که حکومت این کشور بر اساس حکومت پادشاهی و ریاست کشور بر عهده ملکه الیزابت دوم می باشد. البته که پروسه اجرایی و سیاسی کشور بر عهده حکومت فدرال پارلمانی ست.

و در آخر بدانید که پایتخت کانادا اوتاوا و پرجمعیت ترین شهر آن تورنتوست.

 

 

نکته بسیار مهم:

در صورت تمایل به اخذ ویزای مولتی کانادا بهتر است از وکیل رسمی سازمان مهاجرت کمک بگیرید.
چرا؟
ارتباط وکیل به عنوان یک شخصیت حقوقی با آفیسر و ارسال مدارک شما از طریق پورتال رسمی سازمان مهاجرت قطعا کمک شایانی به پروسه ویزای شما خواهد کرد. وکیل سازمان مهاجرت با تجربه و دانش خود نسبت به جزئیات و آپدیت های سفارت و همچنین ارائه نامه های مربوطه (submission letter) به عنوان یک شخصیت حقوقی پروسه ویزای شما را انجام خواهد داد.

برای این منظور در صورت تمایل به اقدام برای اخذ ویزای توریستی 5 ساله کانادا لطفا با شماره های زیر ارتباط بر قرار کنید:

ویزای تحصیلی کانادا

دانشگاه های کشور کانادا از رتبه خوبی درمیان دانشگاه های جهان برخوردار هستند و به دلیل کیفیت سیستم آموزشی و سطح رفاه موجود متقاضیان و طرافداران  زیادی در اقصی نقاط جهان دارند.

جهت تحصیل در دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد در کشور کانادا باید نسبت به دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه های معتبر اقدام نمایید. تحصیل رایگان در کانادا برای دانشجوهای ایرانی عملا غیر ممکن میباشد و باید بودجه مناسبی برای دوران تحصیل خود در نظر گرفته باشید. همچنین داشتن نمره آیلتس بالای 6 از الزامات تحصیل در این کشور پهناور می باشد.

برای شروع ابتدا بایستی بررسی دقیقی از سطح دانشگاه ، امکانات موجود ، شهر محل تحصیل و … داشته باشید چون این تصمیمی سرنوشت ساز برای شما خواهد بود.. سپس نوبت به اقدام جهت اخذ پذیرش می رسد که خود دشواری ها و پیچیدگی های خاص خودش را خواهد داشت.

پس از این که موفق به اخذ پذیرش تحصیلی شدید بایستی با مراجعه به سفارت کانادا نسبت به دریافت ویزای تحصیلی اقدام نمایید. شما بایستی آفیسر سفارت را متقاعد کنید که واقعا قصد تحصیل دارید و توانایی های مالی لازم برای پرداخت هزینه های خود را خواهید داشت.

فرآیند اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی کانادا در حال حاضر حدود 20 هفته طبق اعلامیه سفارت می باشد.

مجموعه THE VAC با سابقه چندین ساله حضور در کانادا و نمایندگی بسیاری از دانشگاه ها و کالج های کانادا می تواند همراه و مشاوری خوب در این زمینه برای شما باشد. ما با توجه به رشته و خواسته های شما بهترین موسسات آموزشی را در نظر گرفته و تمامی مراحل اخذ پذیرش ، ویزای تحصیلی ، ثبت نام دانشگاه ، اسکان ، افتتاح حساب بانکی و ارائه کلیه مشاوره های لازم برای تحصیل و زندگی در کانادا را برای شما انجام داده تا از تحصیل موفق در کشور کانادا لذت ببرید.

کلیه مراحل اخذ ویزای تحصیلی در مجموعه THE VAC توسط مشاورین رسمی اداره مهاجرت کانادا  (ICCRC)انجام می گیرد که از سوی آن سازمان با کد RCIC قابل استعلام و پیگیری خواهد بود.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره تخصصی جهت اخذ ویزای تحصیلی کانادا با مشاورین ما در تماس باشید.

ویزای توریستی کانادا

با توجه به شرایط خوبی که برای گرفتن ویزای توریستی کانادا وجود دارد شانس اخذ ویزای مولتی ۵ ساله افزایش یافته است، شما می توانید با داشتن دعوت نامه یا مدارک مناسب با همکاران بخش کانادای ایران آنکارا مراجعه و اقدام به درخواست ویزا نمایید.

سوپر ویزای کانادا

اعتبار اصلی این ویزا تا ده سال است اما از آنجائیکه گذرنامه های ایرانی حداکثر تا پنج سال اعتبار دارد، ویزایی که از این طریق به متقاضیان ایرانی تعلق می گیرد پنج ساله است. در این ویزا فرد دعوت کننده می باید فرزند یا نوه متقاضی باشد، در کانادا اقامت داشته باشد و حداقل حقوق پایه (۲۴۰۰۰ دلار در سال) را دریافت نماید. مدارک اقامت و برگه های ارزشیابی شرایط مالی و مالیاتی فرد دعوت کننده هم حتما باید ارائه شوند. علاوه بر اینها دعوت کننده باید بیمه خدمات درمانی متقاضی را حداقل برای یک سال از داخل خاک کانادا تهیه کند و فرد دعوت شونده باید زیرنظر پزشکان مورد اعتماد سفارت معاینه شود. این ویزا چند بار ورود است و به دارنده آن اجازه می دهد در هر بار ورود حداکثر دو سال در کانادا اقامت داشته باشد.

ویزای فرصت مطالعاتی کانادا

اعتبار اصلی این ویزا تا ده سال است اما از آنجائیکه گذرنامه های ایرانی حداکثر تا پنج سال اعتبار دارد، ویزایی که از این طریق به متقاضیان ایرانی تعلق می گیرد پنج ساله است. در این ویزا فرد دعوت کننده می باید فرزند یا نوه متقاضی باشد، در کانادا اقامت داشته باشد و حداقل حقوق پایه (۲۴۰۰۰ دلار در سال) را دریافت نماید. مدارک اقامت و برگه های ارزشیابی شرایط مالی و مالیاتی فرد دعوت کننده هم حتما باید ارائه شوند. علاوه بر اینها دعوت کننده باید بیمه خدمات درمانی متقاضی را حداقل برای یک سال از داخل خاک کانادا تهیه کند و فرد دعوت شونده باید زیرنظر پزشکان مورد اعتماد سفارت معاینه شود. این ویزا چند بار ورود است و به دارنده آن اجازه می دهد در هر بار ورود حداکثر دو سال در کانادا اقامت داشته باشد.

تماس با ما

خیابان آفریقا خیابان کاج آبادی پلاک ۱۱۴ طبقه ۸

شماره تماس:۷۵۰۳۸۹۷۹-۰۲۱

kamranabdicse@gmail.comویزای کانادا